Inspiratie en Ontmoeting

De werkgroep Inspiratie en Ontmoeting wil met een aansprekend programma mensen bereiken die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en samen inspiratie op te doen. Ontmoetingen kunnen je (geloofs)leven verrijken of misschien zelfs wel een nieuwe impuls geven.

In het ontmoeten leer je elkaar beter kennen, wat drijft de ander, wat inspireert de ander. We halen inspiratie bij elkaar door gesprek, maar ook door een lezing, kennismaken met verhalen uit de bijbel, de bespreking van een boek, een film, noem maar op. Hieronder vindt u ons programma waar vast wel iets bij zit dat bij u past. Het programma is open voor iedereen, je hoeft nergens lid van te zijn. Weet u welkom!


IenO

Inspiratie & Ontmoeting Eibergen, Rekken en Neede

Programma voorjaar 2019

       
Activiteit Plaats Datum Tijdstip
       
Bijbelquiz: opgave vóór 7 januari bij: Janny ten Berge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; tel. 472852 De Huve Maandag 9 januari  19.30 uur 
       
Choral: Etty Hillesum Oude Mattheüs Zondag 20 januari 15.30 uur
       
Carel ter Linden  Oude Mattheüs  Donderdag 17 januari  19.30 uur 
       
Pallitatieve zorg / Morbidee m.m.v. Rob ten Brink Diekgraven Dinsdag 5 februari 20.00 uur
       
Filmhuis: "China blue" over een 16-jarig meisje dat in een spijkerbroekfabriek in China werkt. De Huve Woensdag 13 februari 20.00 uur
       
De Tien Woorden: m.m.v. Jan Struijk De Huve Woensdag 13 maart 20.00 uur
       
Bezoek aan ecoboerderij Lievelde, Gastenveldseweg Zaterdag 13 april 14.30 uur

 

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

- Janny ten Berge   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Herbert Harderwijk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.