Kindervieringen

kinderkerk

KinderKerk

4 keer per jaar is er KinderKerk in de Antonius in Rekken. De KinderKerk wil kinderen van 2 tot en met 8 jaar op een laagdrempelige manier kennis  laten maken met zingen, bidden, gedenken en inzamelen van gaven. Bij dat laatste denken we niet aan geld, maar aan houdbare levensmiddelen in de vorm van eten of drinken of drogisterijartikelen die naar de voedselbank gebracht worden.
De KinderKerk begint om 11.00 uur en duurt ongeveer een half uur duurt en daarna gaan we altijd samen nog wat drinken. Ouder(s), opa’s, oma’s, broers en/of zussen zijn van harte welkom. De Kinderkerk is er voor iedereen, dus niet alleen voor kerkleden!

Data KinderKerk 2019:

17 februari
16 juni
29 september
17 november

Kindvriendelijke dienst

Elke 1e zondag van de maand - behalve in juli en augustus - is er een kindvriendelijke dienst.  We beginnen samen in De Oude Mattheüs.  We zingen een kinderwelkomstlied, steken de Paaskaars aan, bidden samen en zingen nog een kinderlied. Daarna gaan de kinderen in de leeftijd van de basisschool naar hun eigen ruimte in de HUVE.  Aan het eind van de dienst komen ze weer terug. Op deze zondag worden houdbare levensmiddelen ingezameld voor de Voedselbank. Ook is er kinderoppas mogelijk voor de allerkleinsten tot 4 jaar.

HUVE dienst

Elke 2e zondag van de maand zijn ouders en kinderen van harte welkom tijdens de dienst met en voor verstandelijk beperkte mensen. Een heel vrolijke, gezellige dienst met halverwege koffie/thee of limonade.